Leidschendam als nieuw thuis

Leidschendam is een fantastische plek om te wonen. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning. Door de ligging tussen het chique Voorburg en een prachtig natuurgebied pak je van al het goede een graantje mee. Als je dan bedenkt dat Leidschendam ook nog eens veel te bieden heeft op het gebied van winkels, horeca en sporten, is het heel logisch dat Leidschendam zo in trek is.

Leidschendam ligt ideaal

Overweeg jij ook een nieuwbouwhuis in Leidschendam? Dan woon je straks vlakbij het ontzettende leuke Den Haag. Daarbij ben je zo in Scheveningen, Zoetermeer en Leiden. Je hebt het echt voor het kiezen. En moet je op Schiphol zijn om in Amsterdam, dan ben er via de A4 met een half uur.

image alt

Winkelen in Leidschendam

Als je wilt winkelen in Leidschendam, dan kun je terecht in het vernieuwde, gedeeltelijk overdekte Mall of the Netherlands. Volop parkeerplek en maar liefst zo’n 200 winkels. Ook in het historische centrum van Leidschendam kun je je hart ophalen. Hier vind je aan historische Venestraat allerlei winkels en horeca. Leuk ook al die terrassen aan de Vliet en het sluisje.

image alt

Nieuw wonen in een bruisend stadshart

Bijzonder aan Leidschendam is de manier waarop historische bebouwing verweven is met nieuwbouw. Het gebied krijgt daardoor een heel bijzonder karakter. Leytsche Hof is één van de nieuwbouwplannen die Leidschendam Centrum verrijkt. Heerlijk als je nieuw wilt wonen én wilt leven in een bruisend stadshart.

Zien we je binnenkort in Leidschendam? Bekijk via onderstaande button het aanbod van de nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen.

Bekijk de woningen
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen
Wanneer komt er wat? Bekijk de planning