Voorzieningen Leytsche Hof

Als je nieuw wilt wonen en alles om de hoek wilt hebben, is Leytsche Hof ideaal. Van groen om je te ontspannen tot winkels voor je dagelijkse boodschappen en leuke horeca, je wandelt of fietst er zo naar toe.

Zorgvoorzieningen om de hoek

Aan de overkant van de Oude Trambaan vind je de Dam Apotheek en Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Leidschendam. Hopelijk hoef je er niet vaak te zijn, maar wel prettig om alle zorgvoorzieningen zo dicht bij huis te hebben.

Alle winkels en horeca dichtbij

Vanaf Leytsche Hof loop je zo de Damlaan in. De levendige winkelstraat heeft een heel uitgebreid aanbod van verswinkels, speciaalzaken, horeca, kledingwinkels en ga zo maar door. Een auto heb je hier in principe niet nodig. Ideaal! Ook als je lekker uit eten gaat, wandel je gewoon naar je favoriete restaurant. Het aanbod is rijk en vaak zit je heerlijk aan het water. Genieten!

Lopend of fietsend naar school

Heb je kleine kinderen? Dan lopen ze straks zelf naar Basisschool de Zonnewijzer aan de Rijnlandstraat. Eenmaal klaar voor het middelbaar onderwijs? Dan zijn er op zo’n 7 minuten fietsafstand diverse scholen om uit te kiezen.

Sporten en recreatie

Lekker even naar buiten. Voor een frisse neus of sportieve work-out. Woon je in Leytsche Hof, dan kun je door de gunstige ligging alle kanten op. Met 4 minuten fiets je naar het Leidschendammerhout en Sportpark de Star. Even verderop vind je het prachtige Vlietland en in de directe omgeving zijn er diverse sportscholen. Wat wil je nog meer?

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Wil je iets weten? Kijk eens bij de veel gestelde vragen