Concept impressies Leytsche Hof

10 mei '21

De ontwikkeling van Leytsche Hof is in volle gang. Benieuwd hoe Leytsche Hof eruit gaat zien? We geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

image alt

Artist impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat jij een goed beeld krijgt van hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien. Hoewel de impressies er al indrukwekkend uitzien, zijn het nog conceptbeelden. Er zullen nog diverse wijzigingen worden doorgevoerd. Richting de start verkoop zullen de definitieve impressies beschikbaar komen. 

Start Inschrijving

Binnen enkele weken kunnen we ook meer informatie delen over de woningtypes. Ben jij al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan stellen we jou als eerste op de hoogte wanneer de woningtypes online komen. Dit is ook het moment dat jij je kan inschrijven als belangstellende, dit kan meewegen bij de toewijzing van de woningen.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de planning