De interieurimpressies zijn gereed

16 december '21

Eerder lieten we je de exterieurimpressies van de woningen al zien. Wellicht ben je al enthousiast geworden van deze impressies en ben je ook benieuwd naar wat er binnen in de woning allemaal mogelijk is. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Wonen in hartje Leidschendam

Met deze beelden krijg je een goede indruk van de riante ruimte die je hebt in de woonkamers. Bekijk alle impressies op de pagina woningen en laat je inspireren voor de inrichting van jouw favoriete woningtype! Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

Bekijk de woningen
image alt

Start Verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. Medio januari start de verkoop van de 54 woningen van Leytsche Hof. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete bouwnummer? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de woningen