Meld je aan bij je favoriete woningtype

31 mei '21

Vanaf vandaag (31 mei) zijn de woningtypes van Leytsche Hof op de website gepubliceerd. Dit is het startsein om je als belangstellende aan te melden. Wil jij je aanmelden als belangstellende? Klik dan bij het woningtype van jouw keuze op 'Aanmelden voor projectfase' een laat je NAW gegevens achter.

Stap 1: Aanmelden als belangstellende

Op dit moment is Leytsche Hof nog volop in voorbereiding. De woningtypes die hier gaan komen zijn wel al bekend en staan op de website. Laat nu alvast weten dat je belangstelling hebt voor Leytsche Hof door je NAW gegevens achter te laten bij de woningtypes van jouw voorkeur. Het is belangrijk om je nu alvast te registeren. Het tijdstip van registratie is straks één van de criteria bij de toewijzing van de woningen.

Bekijk de woningtypes >>

Stap 2: Periode tot aan de Start Verkoop

Tot aan de start verkoop delen we hier op de website steeds meer over de woningen. We zijn bijvoorbeeld nu nog bezig met het verder uitwerken van de kavelkaart, impressies & plattegronden. Als die klaar zijn krijg je van ons een e-mail dat ze online staan! Ook laten we het weten als de bouwnummers op de website staan. Zo delen we tot aan de start verkoop steeds meer informatie over de woningen van Leytsche Hof.

image alt

Stap 3: Start Verkoop

Op dit moment verwachten we dat de verkoop in oktober van 2021 plaats zal vinden, bekijk de pagina planning voor de actuele status. Als je je hebt aangemeld als belangstellende bij een woningtype van jouw voorkeur (stap 1) dan krijg je een e-mail met de definitieve Start Verkoop datum. Dit zal zo'n één a twee weken voor de Start Verkoop gebeuren.

Dit is gelijk een goed moment om de financiële check te laten doen. Dit is niet verplicht, maar weegt wel mee in de criteria van de toewijzing. Lees alles over de financiële check zodat je je goed kan voorbereiden.

Op de datum van de Start Verkoop krijg je een e-mail. Vanuit die e-mail kun je je met een Mijn Eigen Huis account inschrijven op maximaal 5 bouwnummers én je financiële check uploaden. Je hebt ongeveer 1 week de tijd om je in te schrijven tijdens de Start Verkoop. Dit gaat niet om wie het eerste ingeschreven is, dus hier kun je gerust de tijd voor nemen.

Stap 4: Toewijzing woningen

Als de inschrijvingsperiode is gesloten, worden de woningen toegewezen op basis van drie criteria:

1. Aantal kandidaten per bouwnummer
2. Financiële check
3. Aanmeldduur (de belangstelling die je in stap 1 hebt laten weten)

Na de sluitingsperiode zie je op een vooraf gecommuniceerd tijdstip in je Mijn Eigen Huis account of je wel of geen woning hebt toegewezen gekregen.

Informatie per woningtype beschikbaar

Vanaf nu vind je de informatie per woningtype op de website. Het ontwerp is nog niet definitief, wij zijn druk bezig met het verder uitwerken van Leytsche Hof en de woningen. Er kunnen daarom nog wijzigingen gaan plaatsvinden naarmate we verder richting start verkoop komen.

 

Bekijk het woningaanbod
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de woningen