Verkoop Leytsche Hof gestart!

18 januari '22

Het is zover: de verkoop van Leytsche Hof is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 31 januari 15:00 uur. Dinsdag 1 februari worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Leytsche Hof, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 31 januari 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 31 januari 15.00 uur. Dinsdag 1 februari vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Verkoopdocumenten en contact

De VVE bijdrage is op dit moment nog niet bekend, hier wordt hard aan gerekend. Deze volgt op een later moment en zal dan bij de verkoopdocumenten worden toegevoegd. Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust via de chat of telefonisch contact op met ons 088 -71 22 819.

Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws