Website Leytsche Hof online!

23 april '21

In oktober 2021 willen we starten met de verkoop van Leytsche Hof. Tijd om jou kennis te laten maken met de plek en de woningen die er komen. We beginnen de reis met het lanceren van deze site. Daar houden we het niet bij. De komende tijd maken we steeds meer bekend, zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.

… en kiezen maar!

Dat kiezen is niet zomaar gedaan. Het aanbod is heel divers en wordt onderverdeeld in appartementen, herenhuizen en maisonnettes. Door de verschillende woningtypen, groottes en indelingen, biedt Leytsche Hof echt voor elk wat wils. Het gevolg is een heel gemêleerde bewonerssamenstelling. Precies zoals je op een centrumlocatie mag verwachten. In de komende maanden zullen wij meer info op over de woningen op de website kunnen delen.

Bekijk het woningaanbod van Leytsche Hof

Kom je langs?

Leytsche Hof wordt een superfijne plek om te wonen in het centrum van Leidschendam. Alles bij de hand. Daarbij vind je net zo makkelijk de rust en ruimte door het vele water en groen rondom. De architectuur van Leytsche Hof past perfect bij de rest van de huizen die al gebouwd zijn. Onze tip: doe eens een rondje door het centrum en proef de dorpse sfeer. Af is het nog niet helemaal, maar op sommige plekken zie je al heel goed wat de toekomst in petto heeft.

Interesse? Schrijf je vrijblijvend in

Word je al enthousiast en wil je meer weten over wat er staat te gebeuren in Leytsche Hof? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter, zodat wij je op de hoogte kunnen houden met onze digitale nieuwsbrief. 

Een vraag? Wij staan je graag te woord
Een woning kopen in Leytsche Hof? Zo werkt het!