Molenpad
Logo Logo

Bekijk de woningen

Wijk in ontwikkeling

Puur genieten aan het Molenpad

Puur genieten is het, in je nieuwbouwwoning aan het Molenpad. Het is zondagochtend. Geen afspraken… heerlijk! De kinderen spelen veilig in de gemeenschappelijke binnentuin achter het huis. Wat gaan jullie vandaag eens doen? Stukje varen op de Vliet? Balletje slaan bij Sportpark De Star? Allebei bij jullie ‘om de hoek’. Een genot om hier te wonen.

Verschillende woningtypen

Op deze perfecte locatie kun je kiezen uit verschillende woningtypen. De 30 woningen worden in 5 blokken gebouwd. In één blok komen straks minimaal 4 en maximaal 9 woningen. Het woningaanbod varieert van maisonnettes en stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla's. Van welke woning droom jij?

Maak een account aan

Wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken. Niet alleen voor Molenpad, maar juist voor alle woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in de Nieuwe Grachten Gordel wilt wonen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?