Molenpad
Logo Logo

Parkeerruimte is schaars en kostbaar in de binnenstad van Leidschendam. In Molenpad zetten wij daarom in op slimme mobiliteit en worden 2 deelauto’s aan het nieuwbouwplan toegevoegd.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

In de politiek in Leidschendam lopen momenteel discussies met betrekking tot de parkeerdruk in het centrum. We zijn daarover met de gemeente in gesprek en verwachten in het 1e kwartaal van 2018 resultaten.

Lees verder

De direct omwonenden van het nieuwbouwproject Molenpad hebben als eerste de gelegenheid gekregen de plannen in te zien en de maquette te bekijken.

Lees verder

Ben jij ook zo benieuwd naar de verdere ontwikkeling van Molenpad? Je kunt nu zien waar de woningtypen in het plangebied liggen. Bekijk snel de situatiekaart!

Lees verder

We zijn weer een stap verder in de ontwikkeling van de sfeervolle nieuwbouwwijk Molenpad. De architect heeft geveltekeningen van alle woningen gemaakt. Nieuwsgierig welke woningtypen er komen?

Lees verder

In het voorjaar van 2017 gaat het volgende deelplan van de Nieuwe Grachten Gordel in verkoop: Molenpad. Maak nu kennis met dit project.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?