Molenpad
Logo Logo

Er zijn nog een aantal woningen in Molenpad beschikbaar. Omdat de aannemer binnenkort start met (voorbereidingen voor) de bouw moeten er alvast keuzes gemaakt worden in de ruwbouwopties voor deze woningen.

Lees verder

Al nieuwsgierig op welk huisnummer je komt te wonen? De gemeente heeft een overzicht van de huisnummers afgegeven. Bekijk aan welke straat je komt te wonen en welk huisnummer hierbij hoort.

Lees verder

Half april startte de verkoop van Molenpad en deze week hebben de eerste 3 kopers hun koopcontract in dit prachtige nieuwbouwproject getekend.

Lees verder

Bekijk nu het vrijgekomen herenhuis op bouwnummer 25 en reageer snel als je interesse hebt.

Lees verder

Deze week vond de toewijzing plaats van de 30 woningen in Molenpad. Dat leverde een mooi resultaat op; alle woningen staan op dit moment onder optie!

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in Molenpad. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Waar staat dat leuke huis precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen van Molenpad staan in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

De verkoop van de 30 woningen van Molenpad is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Bij een nieuw huis hoort nieuw sanitair. Kies je voor een woning in Molenpad? Dan kun je eigentijds sanitair met strak design van goede kwaliteit verwachten.

Lees verder

Kies voor een nieuwbouwhuis! Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer, een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. Dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwhuis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?