Alle woningen Molenpad onder optie

Deze week vond de toewijzing plaats van de 30 woningen in Molenpad. Dat leverde een mooi resultaat op; alle woningen staan op dit moment onder optie!

Kavelkaart Molenpad

Veel inschrijvingen

Tijdens de inschrijfperiode ontvingen we een groot aantal inschrijvingen voor de 30 woningen in Molenpad. Ook de informatiebijeenkomst waar je een proefrit in de BMW i3 kon maken, werd goed bezocht. Het mooie resultaat is dat we alle woningen hebben toegewezen. Kijk in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account en zie of je een woning toegewezen hebt gekregen of niet. Als je één van de 30 gelukkigen bent, dan word je gebeld door één van de verkopers om een afspraak in te plannen. Mocht je geen woning toegewezen hebben gekregen, dan sta je als reservekandidaat genoteerd. Als iemand van zijn of haar optie afziet, dan wordt het betreffende bouwnummer opnieuw toegewezen aan de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.

Reservelijst

Heb je geen optie? Dan kom je automatisch op de reservelijst. Heb je je nog niet ingeschreven maar heb je wel interesse? Meld je dan aan als reservekandidaat via een e-mail naar: verkoop.zuidwest@bpd.nl. Geef hierbij aan naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. 

Wanneer kun je hier wonen? Bekijk de planning
Staat hier jouw droomwoning? Bekijk de woningen