Interieur Molenpad

Hoe verloopt de verkoopprocedure?

Donderdag 19 april start de verkoop van Molenpad. Heb je interesse in één van de 30 schitterende woningen? Lees dan verder hoe jij straks eigenaar kan worden.

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb je je ingeschreven als belangstellende bij één van de woningtypen? Dan sturen wij je zodra de verkoop start een nieuwsbrief met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2) Informatiebijeenkomst

Tijdens de inschrijfperiode organiseren wij op woensdagavond 25 april een informatiebijeenkomst in de Damlounge. Wij overhandigen je tijdens deze avond graag de gedrukte brochure en uiteraard heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen en kun je een proefrit maken in de BMW i3.

3) Inschrijven op één of meerdere bouwnummers

Na de informatiebijeenkomst heb je tot vrijdag 11 mei 17.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw 5 meest favoriete woningen in Molenpad.

4) Toewijzing en financiële check

De toewijzing vindt (bij meerdere kandidaten op hetzelfde bouwnummer) plaats op basis van een financiële check. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk een week na de sluitingsdatum van ons een bericht. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een adviesgesprek. De belangstellenden die geen woning toegewezen hebben gekregen, ontvangen een e-mail en worden op de reservelijst geplaatst. Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomsten op en kun je deze ondertekenen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op
Staat hier jouw droomwoning? Bekijk het woningaanbod