BMW i3 als elektrische deelauto’s voor bewoners

Molenpad is helemaal klaar voor de toekomst. Voor de bewoners staan namelijk op gereserveerde parkeerplaatsen in de garage twee 100% elektrische BMW i3’s als deelauto klaar. De parkeerplaatsen worden met oplaadvoorziening geleverd aan de VvE. Het is in Leidschendam voor het eerst dat een elektrische deelauto wordt aangeboden bij woningen. De bewoners van Molenpad kunnen de volledig elektrische deelauto tegen een interessant tarief gebruiken.

image alt

Een en al dynamiek

De nieuwe BMW i3 is niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo heb je na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius van 200 kilometer. Van 0 tot 100: de BMW i3 heeft daarvoor slechts 7,3 seconden nodig. En gaat al op de eerste meters op volle kracht. Het geringe gewicht en het lage zwaartepunt van de auto dragen bij aan de wendbaarheid en een grotere actieradius. Het exterieur van de auto straalt al op het eerste gezicht dynamiek uit. En bepaalt hiermee zijn stijl. Korte overgangen en de in 2 kleuren gespoten oppervlakten staan model voor de moderne vormgeving. De samenvloeiende ramen creëren optimaal zicht rondom.

BMW voorloper in autodelen

BMW is een voorloper als het gaat om het delen van auto’s. Steeds meer 100% elektrische BMW i3’s worden in Nederland ingezet als deelauto. Door ondernemers, particulieren, bedrijven en VVE’s. Want wie nu anders durft te denken, staat morgen in de startblokken om de stad van de toekomst niet alleen autovriendelijk te laten zijn, maar ook schoner, mensvriendelijk en leefbaar. 

Hoe werkt autodelen in de praktijk?

De elektrische deelauto’s zijn gekoppeld aan een app die alle gebruikers op hun smartphone kunnen installeren. Via deze app is de auto eenvoudig te reserveren. Ook dient de app als sleutel, zodat je de auto kunt openen en starten met je mobiel. Vervolgens ontvang je achteraf op basis van jouw gebruik een factuur.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil je hier wonen? Bekijk het woningaanbod