Verkoop start donderdag 19 april

We hebben goed nieuws te vertellen over de 30 woningen van Molenpad. De datum van de start verkoop is bekend. Donderdag 19 april start de online verkoop. Op woensdag 25 april organiseren wij een informatieavond waar je al je vragen aan ons kan stellen en kan proefrijden in de BMW i3.

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen? Dan krijg je donderdag 19 april rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk. De documenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie) plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst van Molenpad is op woensdagavond 25 april. Wij ontvangen je dan tussen 19.00 en 20.30 uur in het informatiecentrum "Damlounge" (Damlaan 40a) in Leidschendam. Op deze avond kun je al je vragen aan ons stellen. Vanzelfsprekend kun je ook een proefrit maken in de dynamische BMW i3. Inschrijven voor de woningen gaat online via je "Mijn Eigen Huis" account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in Molenpad.

Impressie Molenpad

Favorietenoverzicht

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype. 

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met vrijdag 11 mei 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Dit is ‘m! Je hebt jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, de financiële check, toewijzen en tekenafspraken goed door. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod