Jouw stadsvilla met uitbouw

De stadsvilla’s aan het Molenpad in Leidschendam zijn gemaakt om van te genieten. Van een borrel op het terras bij de sluis tot een stukje varen op de Vliet, het kan hier allemaal. En laat er nu nog een prachtige statige villa beschikbaar zijn. Met 222 m2 aan woonoppervlakte kun je je geluk niet op in deze charmante woning. Kijk je mee?

Standaard features

Deze luxe stadsvilla beschikt over een zij-entree waar 2 paar dubbele openslaande deuren toegang bieden tot de heerlijke leefkeuken en woonkamer met prachtig uitzicht op de tuin. De hoekramen in de keuken zorgen voor een prachtige lichtinval in de keuken. Daarnaast heb je met 4 slaapkamers, Franse balkons, verdiepingshoge raampartijen, een complete badkamer met dubbele wastafel en een gigantische 3e woonlaag waar je je fantasie de vrije loop kunt laten, genoeg ruimte voor het hele gezin.

Gekozen meerwerk

Gezien de bouw al bijna van start gaat, hebben wij het meerwerk voor je uitgekozen. Wel zo makkelijk. Want zeg nou zelf, een uitbouw op de begane grond en openslaande deuren naar de tuin dat geeft net dat beetje extra luxe die deze woning waard is. Die toegevoegde meters in de woonkamer zijn perfect als speelhoek voor de kinderen of die heerlijke chaise longue waar jij op zondagochtend een krantje leest. Daarnaast is er ook gekozen voor een buitenkraan. Ideaal voor de bewatering van de plantjes of voor plezier tijdens warme zomerdagen.

Interesse?

Denk jij na het lezen van dit bericht: ja, dit is mijn woning? Kijk dan snel naar de overige specificaties van deze prachtige stadsvilla en neem contact met ons op.

Bekijk de woning
Heb je vragen? Neem contact met ons op!
Ook wonen in zo'n luxe stadsvilla? Bekijk het actuele woningaanbod