Drukbezochte informatieavond

Het was vorige week een drukte van belang in de Damlounge in Leidschendam. BPD en Schouten Ontwikkeling organiseerden hier namelijk een informatieavond voor omwonenden van nieuwbouwproject ‘Molenpad’. Dit wordt een wijk met 30 woningen die in 5 kleine blokjes in het centrum van Leidschendam wordt gebouwd. “Het wordt hier steeds mooier”, was een veelgehoorde uitspraak deze avond.

Positieve geluiden over nieuwbouwplannen

De omwonenden van het nieuw te bouwen wijkje Molenpad zijn positief over het plan. Met name de uitstraling van de wijk vindt men goed passen bij de locatie. De aanwezigen konden de wijk al goed bekijken op de recent aangepaste maquette van de Nieuwe Grachten Gordel. Bezoekers vonden met name de diversiteit in uitstraling maar ook de afgesloten binnentuin erg aantrekkelijk.

Architecten geven een toelichting

Mark Siebers en Sharon van Kempen van architectenbureau Groosman waren aanwezig om een toelichting op de plannen te geven. Mark licht tijdens deze avond toe: “De architectuur van het oude centrum van Leidschendam én Het Molenpad vindt duidelijk zijn weg terug in een oud-Hollandse waterstad. Heel charmant door de variatie en detaillering. De pandjes verschillen van elkaar door een wisselend vormgegeven begane grond, entree en diverse dakvormen.”

Bewonersavond Molenpad

Verkoop Molenpad start in het voorjaar

Belangstellenden voor dit nieuwbouwproject kiezen straks uit: maisonnettes, stadswoningen, herenhuizen en stadsvilla's. De gevarieerde uitstraling van het Molenpad ontstaat door de verscheidenheid aan type woningen. Het nieuwbouwproject ligt tussen de Maalderijstraat, de Zaagmolenstraat, de Damstraat en het gelijknamige Molenpad in het oude stadscentrum van Leidschendam. De verkoop van de woningen start nog dit voorjaar.

Benieuwd naar de situatie? Ontdek waar de woningen komen
Heb je interesse? Bekijk de woningen