Schoorlaan
Logo Logo
2 november 2018

Maak kennis met Schoorlaan

Ben jij ook zo enthousiast over de Nieuwe Grachten Gordel in het centrum van Leidschendam? Goed nieuws! Er komt een nieuw plan aan. Aan de Schoorlaan en nog een klein stukje aan de Landscheidingsstraat komen 22 herenhuizen. Groot, prachtig om te zien en altijd in het bezit van een tuin die goed in de zon ligt. Dat je hier om de hoek van de winkels en voorzieningen woont, merk je nauwelijks.

De architectuur van Schoorlaan

Net als aan de oude grachten in Leiden of Amsterdam, hebben de huizen aan de gracht van de Schoorlaan allemaal een eigen gezicht. Alsof ze pandje voor pandje gebouwd zijn. Het ene huis modern en wat strakker, de ander romantisch en rijk gedetailleerd. Ook zie je panden die wat weg hebben van een oud schoolgebouw. Elk herenhuis heeft iets wat het bijzonder maakt.

In de Schoorlaan heb je wat te kiezen

De 22 herenhuizen zijn te verdelen in 4 woningtypen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 134 tot circa 189 m2. Het leuke is dat niet alleen het uiterlijk verschilt, ook de indeling. Er zijn huizen met een extra grote woonkamer, een master bedroom die voorzien is van inloopkast en eigen badkamer, sfeervolle zolder met dakkapel, woonkeuken en 2 badkamers. Binnenkort worden de woningtypen online geplaatst.

Zie jij jezelf al wonen aan de Schoorlaan?

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je meer kunnen laten zien over dit mooie nieuwbouwplan in hartje Leidschendam. Zoals het er nu naar uitziet starten we in de 1e helft van 2019 met de verkoop. Als je niets wilt missen, meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief van Schoorlaan. Tot snel!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?