Bereikbaarheid Leytsche Hof

Leytsche Hof ligt ideaal. Tussen de Oude Trambaan en de Landscheidingstraat, de Schoorlaan en de Rijnlandstraat. Dat betekent dat je zo naar het Leidschendammerhout en de andere prachtige natuur rondom fietst. Verder wandel je zo naar de winkels, scholen en andere voorzieningen. Ook het station is dichtbij én je bent zo op de uitvalswegen.

image alt

Met de auto

Vanaf Leytsche Hof rijd je in 4 minuten de A4 op die even verderop de A12 kruist. Hierdoor ben je zo in allerlei grote steden. Amsterdam, Gouda en Rotterdam liggen op een half uurtje afstand. Delft en Leiden bereik je in 20 minuten en Den Haag is maar 10 minuten rijden!

image alt

Met de fiets en lopend

Het fijne van wonen in het centrum is dat je eigenlijk geen auto nodig hebt. Je kunt hier alles lopend of met de fiets doen. Van het Leidschendammerhout tot winkelcentrum Leidsenhage, je doet er niet langer dan 4 minuten over.

Openbaar vervoer

De bus stopt om de hoek aan de Oude Trambaan. Je kunt ook naar het station Leidschendam Voorburg fietsen of rijden. Op het station stoppen drie lijnen van de RandstadRail.

Een vraag? We helpen je graag verder
Winkels, horeca en scholen? Bekijk alle voorzieningen