Kijk rond in bouwnummer 115

28 juni '23

Wonen in een royaal herenhuis in het centrum van Leidschendam? Bouwnummer 115 in Leytsche Hof is één van de laatste beschikbare woningen. Aan de hand van een 360 graden beeld krijg je een goed beeld van hoe de woning er straks uit komt te zien. Neem snel een kijkje! In bovenstaande header kun je rondkijken in de woonkamer.

Royaal herenhuis met 4 verdiepingen

Bouwnummer 115 ligt op de hoek van de Landscheidingstraat en Schoorlaan in het centrum van Leidschendam. Een prachtige woning met ruime kamers en ontworpen met oog voor detail en comfort. Op de begane grond is ruimte voor een kantoor aan huis of een fijne thuiswerkplek. Neem je de trap naar boven dan kom je in de riante living met open keuken en openslaande deuren naar het dakterras. Een verdieping hoger vind je 4 slaapkamers, een badkamer en berging voor wasmachine en droger en op de derde verdieping vind je nog een slaapkamer én tweede badkamer. 

Vraag direct een optie aan

Zie jij jezelf hier al wonen? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Optie aanvragen
bouwnummer 115 leytsche hof
Dit vind je in de buurt Meer over Leytsche Hof?
Is dit jouw droomhuis? Bekijk bouwnummer 115