Nieuwe impressie en Virtual Reality beeld van Herenhuis #115

15 maart '23

Het project Leytsche Hof, gelegen in het historische centrum van Leidschendam, is een ambitieus project dat een nieuwe standaard zet voor luxe wonen. Een van de meest opvallende woningen van het project is bouwnummer 115, een prachtige woning die onlangs is voorzien van een nieuwe impressie en een 360 graden VR beeld.

Bekijk de woning in VR

De nieuwe impressie van het Herenhuis is ontworpen om de prachtige details van de woning te benadrukken en jou een realistisch beeld te geven van hoe het eruit zou zien als ze er zouden wonen. Elk detail is zorgvuldig vastgelegd om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren. Daarnaast is er ook een 360 graden VR beeld gemaakt van het Herenhuis. Met het VR beeld kun je de woning bekijken alsof je er daadwerkelijk bent.

Bouwnummer 115 in Leytsche Hof is een prachtige woning die nu nog beter gepresenteerd kan worden met behulp van de nieuwe impressie en 360 graden VR beeld. Het project biedt een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een luxe woning in het centrum van Leidschendam.

Bekijk bouwnummer 115
bouwnummer 115 leytsche hof
Dit vind je in de buurt Meer over Leytsche Hof?
Is dit jouw droomhuis? Bekijk bouwnummer 115