Nog maar 1 royaal herenhuis vrij!

21 juli '22

Ben jij gevallen voor de moderne, luxueuze uitstraling van de herenhuizen in Leytsche Hof? En woon jij graag centraal, ruim en met zicht op het water? Wacht niet langer, want er is nog maar één bouwnummer vrij.

image alt

Bouwnummer 115: unieke charme

Proeven van rust en ruimte, en dat midden in de stad? Dit royale herenhuis in Leytsche Hof maakt dromen waar! Het dieprode metselwerk met de antraciete kap en grote raampartijen geven bouwnummer 115 allure en de hoekligging is ideaal. Je geniet zo naast prachtige lichtinval namelijk ook van fantastisch uitzicht op de gracht. En met maar liefst 227 m2 woonplezier, 4 woonlagen, 4 slaapkamers en een ruim privé-terras van zo’n 36 m2 woon je hier straks heerlijk. Wordt dit jouw nieuwe thuis? Ontdek ‘m snel verder!

Bekijk bouwnummer 115
image alt

Wonen in leytsche hof

In Leytsche Hof, die nieuwste wijk die de Nieuwe Grachtengordel straks siert, woon je modern en duurzaam. Zo ook in dit herenhuis, dat onder andere is voorzien van gedeeltelijke vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Maar er is aandacht voor groen in de breedste zin van het woord. De klimaatadaptieve binnentuin bovenop de garage vormt het groene hart van Leytsche Hof. Mooi om op uit te kijken, in te spelen én buren te ontmoeten. En dat op een A-locatie in Leidschendam met natuur, horeca, scholen en het welbekende gezellige sluisje om de hoek.

Dit vind je in de buurt Meer over Leytsche Hof?
Is dit jouw droomhuis? Bekijk bouwnummer 115