Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

7 september '23

Kom zaterdag 30 september langs en ontdek dé woonlocatie van Leidschendam Centrum op de NVM Open Huizen Dag!

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een beschikbare woning in Leytsche Hof? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie. De woningen zijn nog niet af, maar de bouw is al gestart! We kunnen je wel al de bouwplaats laten zien, het parkeerdek is al gereed. Op 30 september ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom.

30 september 2023

NVM Open Huizen Dag in Letysche Hof

Op 30 september tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag op de hoek van de Schoorlaan en de Landscheidingstraat, ter hoogte van bouwnummer 115. Aanmelden is niet nodig!

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en bekijk de woning in aanbouw (het is nog niet mogelijk om de woning te betreden)
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Ontdek de bijzonder plek in Leidschendam Centrum

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur langs te komen op de bouwlocatie van Leytsche Hof. De makelaar zal staan op de hoek van de Schoorlaan en de Landscheidingstraat, ter hoogte van bouwnummer 115. Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de wijk.

Heb jij interesse in een van de beschikbare Herenhuizen in Letysche Hof en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Dit vind je in de buurt Meer over Leytsche Hof?
Is dit jouw droomhuis? Bekijk bouwnummer 115