Opgeleverd

Maak (opnieuw) kennis met de Schoorlaan

10 juli '20

Leidschendam Centrum is volop in ontwikkeling en daar komt een nieuw stukje bij want Schoorlaan komt er nu echt aan! De afgelopen periode zijn wij achter de schermen hard bezig geweest met het verder uitwerken van de Schoorlaan en wij zijn trots op wat we je kunnen presenteren. Een modern opgezet plan met stadse tuin- en terraswoningen. Modern vormgegeven stadswoningen met aan de voorzijde een kade en aan de achterzijde en tuin of terras. Ben jij benieuwd naar hoe de Schoorlaan er uit gaat zien? Wij hebben twee schets impressies laten maken om jou alvast een gevoel te geven van hoe het leven er straks uit kan zien.

Interesse? Schrijf je in!

Zie jij jezelf wel in de Schoorlaan wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account aan door op het hartje van jouw favoriete woningtype te klikken. Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen in De Nieuwe Grachtengordel en de Schoorlaan. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in de Schoorlaan.

Naar het woningaanbod
image alt

De nieuwe Schoorlaan

Als jij al vaker op de website bent geweest is het je wellicht opgevallen dat de Schoorlaan er anders uitziet dan wij eerder lieten zien. Waar we eerst veel grote en verschillende grachtenpanden toonden hebben we in de nieuwe opzet gekozen voor meer eenheid in woningtypes en groottes. Zo wordt de Schoorlaan haalbaarder en betaalbaarder zonder dat de kwaliteit van wonen achteruit gaat in deze stadse en unieke omgeving. Want dit prachtige plekje in de Nieuwe Grachtengordel verdient de uitstraling en aandacht die het nu krijgt.

image alt

Nog niet definitief

De beelden van de Schoorlaan zien er geweldig uit en dat willen wij jullie niet onthouden. Maar het ontwerp is nog niet definitief. Wij zijn druk bezig met het verder uitwerken van Schoorlaan en de woningen. Er kunnen daarom nog wijzigingen plaatsvinden naarmate we verder in het proces komen.

Verwachte planning

Ben jij net als wij enthousiast geworden? Dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de planning. Op dit moment verwachten we in het derde kwartaal van 2020 te starten met de verkoop. De actuele planning kun je altijd terugvinden op de pagina planning.

 

Nieuwe aannemer voor Schoorlaan

Voor de Schoorlaan werken wij samen met Bouwbedrijf Niersman. Niersman is bekend in de regio en met meer dan 150 jaar ervaring hebben wij in Niersman een uitstekende partner gevonden voor het uitwerken en realiseren van de Schoorlaan.