Wei(ds) wonen op een plek waar rust en groen elkaar ontmoeten

22 december '22

Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is. Zin om de werelden van Veurse Horsten te verkennen?

image alt

Wat een plek!

De Veurse Horsten wordt ingepast tussen de boerderijen en landgoederen in de Duivenvoordecorridor. Ben je bekend in dit deel van Leidschendam en Voorschoten? Wandel dan in gedachten naar de Gamma aan de Veursestraatweg en bedenk dat dit gebied wordt teruggegeven aan de natuur. Asfalt en bestrating maken plaats voor water en weiland en in die setting komen 2 ultiem rustige woonwerelden. Zin in reuring? Dan fiets je zo naar Voorschoten, Leidschendam, Den Haag of Leiden. Woon je straks in de wei, aan de boomrijke laan of rond het statige hof?

image alt

Als je dit niet wilt missen…

Er ligt een voorlopig ontwerp. Dat wil zeggen dat we weten waar woningen komen, hoe deze eruit gaan zien en welke extra’s we gaan toevoegen, zodat De Veurse Horsten zich onderscheidt. Nu de uitwerking nog! Daar werken we hard aan, zodat we begin 2023 meer kunnen vertellen. Denk je: nou, hier wil ik wonen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets. We houden je op de hoogte.

Bekijk de website van De Veurse Horsten
Meer nieuws lezen? Bekijk het hier
Interesse in deze locatie? Bekijk de website