Logo Logo

Voorzieningen in en rond Leidschendam Centrum

Wie in het centrum van Leidschendam woont, leeft midden in een gezellige stad met alles binnen handbereik. Van een uitgebreid winkelaanbod tot sportmogelijkheden, horeca en scholen. En het strand en recreatiegebied Vlietlanden zijn ook dichtbij. Met 10 minuten fietsen ben je er.

Alles in de buurt

Winkelen en uitgaan

Vanaf de Nieuwe Grachten Gordel loop je in twee minuten naar de Sluiskant, het Damplein en de Damlaan. Naast een grote supermarkt vind je hier leuke, kleine winkels en meerdere eetgelegenheden. Aan de Sluiskant en de vernieuwde Damlaan vind je vele restaurants en terrasjes. Brede trottoirs aan weerszijden van de weg, klinkers en grote iepen zetten hier de toon. Bekijk de website van de winkeliersvereniging voor meer informatie.

Sport en recreatie

Ben je sportief? Dan zit je hier goed. In Leidschendam zijn heel veel sportclubs en verenigingen. Van sportschool tot watersportvereniging, van tennis- tot golfvereniging. Daarbij ligt recreatiegebied Vlietlanden met diverse watersportvoorzieningen op slechts tien minuten fietsafstand. Geniet hier van een mooie wandeling, een lekkere fietstocht of een rondje (hard)lopen. De natuur is schitterend.

Scholen

Basisschool de Zonnewijzer ligt op loopafstand en verderop vind je nog meer basisscholen. In nog geen 10 minuten kunnen de oudere kinderen naar het Wellantcollege of SG Dalton Voorburg fietsen. 

De nieuwe haven

Wonen aan de haven. Het wordt met de dag leuker. Zeker omdat de huidige haven bij de Plaspoelkade wordt uitgebreid en vernieuwd. De werkzaamheden hiervoor zijn in volle gang. Straks zijn hier 60 aanlegplaatsen voor pleziervaartuigen, met opstapsteigers en langgerekte steigers.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?