Logo Logo

Ligging Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel vind je in Leidschendam. Wat een fijne plek om te wonen, tussen Den Haag, Leiden, Zoetermeer en de Noordzeekust. Op het knooppunt Ypenburg kruisen de A4 en A12 elkaar, waardoor je overal snel bent.

Water, strand en groen in de buurt

In de Nieuwe Grachten Gordel woon je midden in een levendig gebied. Heerlijk! Zeker omdat er in de buurt alle gelegenheid is om lekker te ontspannen. In een kwartiertje rijd je naar de kust, het Leidschendammerhout ligt praktisch om de hoek en Recreatiegebied Vlietland is ook een fantastische plek. En dan woon je hier ook nog eens bij de nieuwe Plaspoelhaven, waardoor je zo met je boot de vrije natuur invaart.

Dicht bij Den Haag en andere steden

Zin in een middag winkelen, borrelen met vrienden of lekker uit eten gaan? Met de auto zit je zo in Den Haag of één van de omliggende grote steden. Ga je op vakantie of op zakenreis? Ook Schiphol ligt op minder dan een half uur rijafstand.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.