Nieuwbouw in Leidschendam

Het centrum van Leidschendam ondergaat een metamorfose zonder zijn karakter en identiteit te verliezen. Van leuke stad tot prachtige waterstad met schitterende nieuwbouw. In twaalf deelgebieden maken verouderde woningen plaats voor ruime eengezinswoningen, chique herenhuizen, stoere grachtenpanden en kleinschalige en exclusieve appartementengebouwen.

image alt

Nieuw wonen in een buurt met oud karakter

Ook de openbare gebieden krijgen meer sfeer, historische panden worden gerestaureerd en bestaande panden krijgen een opknapbeurt. Door het parkeren deels ondergronds te houden, is er niets meer wat de wording van een mooi, harmonieus en functioneel nieuw centrum in de weg staat. Hier woon je in een prachtig nieuwbouwhuis, midden in Leidschendam.

image alt

De voordelen van nieuwbouw kopen in Leidschendam

Wie nu rondloopt in Leidschendam, zal zeker niet het idee hebben dat er zo veel nieuw is gebouwd. De opzet en architectuur sluiten naadloos aan bij de bestaande bouw. Koop je hier, dan zit je dus goed. Want nieuwbouw vergt jaren geen onderhoud, nieuwbouw is energiezuinig en nieuwbouw geeft ruimte voor jouw woonwensen.