VoorburgsKwartier fase 2 komt eraan

21 mei '20

VoorburgsKwartier wordt nog mooier want de volgende fase komt er nu echt aan! De afgelopen periode zijn wij achter de schermen hard bezig geweest met het verder uitwerken van VoorburgsKwartier fase 2 en inmiddels kunnen wij jullie de eerste beelden tonen. Deze fase sluit prachtig aan bij woningen van fase 1. Op deze manier wordt de statige laan tussen de fases één geheel. Een vrijstaande woning en herenhuizen met klassieke architectuur in een ruime, groene omgeving. Ben jij benieuwd naar hoe VoorburgsKwartier fase 2 eruit gaat zien? Bekijk de website van VoorburgsKwartier.

image alt

Interesse? Schrijf je in op de website van VoorburgsKwartier

Zie jij jezelf wel in VoorburgsKwartier fase 2 wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account aan door op het hartje van jouw favoriete woningtype te klikken. Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen in VoorburgsKwartier. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in VoorburgsKwartier fase 2.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Verwachte planning

Ben jij net als wij enthousiast geworden? Dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de planning. Op dit moment verwachten we in juni of juli 2020 te starten met de verkoop. De actuele planning kun je altijd terugvinden op de pagina planning.

Nieuwe aannemer voor VoorburgsKwartier fase 2

In VoorburgsKwartier fase 2 werken wij samen met Bouwbedrijf Niersman. Niersman is bekend in de regio en met meer dan 150 jaar ervaring hebben wij in Niersman een uitstekende partner gevonden voor het succesvol afronden van de wijk VoorburgsKwartier.