Logo Logo

Planning Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel is eigenlijk zo nieuw niet meer. Er zijn al vele projecten ontwikkeld, verkocht en gebouwd. Ga maar eens kijken en zie met eigen ogen hoe mooi je woont in hartje Leidschendam.

Verkocht en gebouwd

Het Nieuwe Damplein, Landscheidingstraat, Plaspoelstraat fase 1 en 2, De Zaagmolen fase 1 en 2, de Tuinderijstraat en de Rijnlandstraat fase 1 zijn allemaal verkocht en gebouwd. Met deze projecten is de toon gezet. We doen wel een belofte: er komen nog veel mooie, nieuwe woningen bij. Op dit moment is de bouw van Plaspoelkade fase 1 gestart en volgt dit jaar de bouw van fase 2.

In verkoop

Wil je hier wonen? Dan hebben we op dit moment 2 herenhuizen en 2 appartementen in verkoop in Plaspoelkade fase 2.

>> Bekijk de verkooppagina van Plaspoelkade

Binnenkort in verkoop

We zetten de puntjes op de i. Op donderdag 19 april gaat de nieuwbouw van het Molenpad (tussen het Damplein en de Zaagmolenstraat) in verkoop. Het woningaanbod van Molenpad varieert van maisonnettes en stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla’s. Wil je je vanaf 19 april inschrijven op één of meerdere bouwnummers? Maak dan nu een Mijn Eigen Huis account aan en zet het woningtype van je voorkeur bij je favorieten.

>> Bekijk alvast de beschikbare informatie over Molenpad

In voorbereiding

We zitten niet stil. Terwijl we bouwen en woningen in verkoop hebben, werken we nieuwe plannen verder uit. Rijnlandstraat  fase 2, Het Leytsche Hof, Damlaan en Schoorlaan komen eraan. Wil je meer weten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief over de Nieuwe Grachten Gordel, onder aan deze pagina.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?