Planning Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel is eigenlijk zo nieuw niet meer. Er zijn al vele projecten ontwikkeld, verkocht en gebouwd. Ga maar eens kijken en zie met eigen ogen hoe mooi je woont in hartje Leidschendam.

Volop in beweging

Leidschendam is volop in beweging. Van het totale aantal woningen die er komen, is een groot deel al gebouwd. Mensen genieten van hun nieuwe huis en er wordt volop gebouwd aan prachtige nieuwbouw. In de komende jaren komen er weer veel nieuwe woningen in verkoop. Benieuwd naar de planning? Bekijk dan per wijk wat de actuele status is.

Binnenkort in verkoop

Leytsche Hof bestaat uit 54 nieuwbouwwoningen. Je hebt straks de keuze uit 25 appartementen, 11 maisonnettes en 18 herenhuizen. Lijkt het je wat om op deze centrumlocatie te wonen met alles bij de hand? We verwachten in december 2021 in verkoop te gaan.

Benieuwd naar het actuele aanbod? Bekijk dan de website van Leytsche Hof.

Verkocht en gebouwd

Het Nieuwe Damplein, de Landscheidingstraat, de Plaspoelstraat, de Plaspoelkade, De Zaagmolen, de Tuinderijstraat, de Rijnlandstraat, het Molenpad en de Schoorlaan zijn allemaal verkocht en gebouwd of in aanbouw. Met deze projecten is de toon gezet. We doen wel een belofte: er komen nog veel mooie, nieuwe woningen bij.

In voorbereiding

We zitten niet stil. Terwijl we bouwen en woningen in verkoop hebben, werken we nieuwe plannen verder uit. Na Leytsche Hof komt Rijnlandstraat fase 2 eraan. Wil je op de hoogte gehouden worden? Abonneer je dan op de nieuwsbrief over de Nieuwe Grachten Gordel, onderaan deze pagina.

Welke nieuwbouwprojecten zijn er? Bekijk de wijken van Nieuwe Grachten Gordel
Meer informatie over Molenpad? Bekijk de woningen