Logo Logo

Planning Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel is eigenlijk zo nieuw niet meer. Er zijn al vele projecten ontwikkeld, verkocht en gebouwd. Ga maar eens kijken en zie met eigen ogen hoe mooi je woont in hartje Leidschendam.

Verkocht en gebouwd

Het Nieuwe Damplein, Landscheidingstraat, Plaspoelstraat fase 1 en 2, De Zaagmolen fase 1 en 2, de Tuinderijstraat en de Rijnlandstraat fase 1 zijn allemaal verkocht en gebouwd. Met deze projecten is de toon gezet. We doen wel een belofte: er komen nog veel mooie, nieuwe woningen bij. Op dit moment is de bouw van Plaspoelkade fase 1 gestart en volgt dit jaar de bouw van fase 2.

Binnenkort in verkoop

We zetten de puntjes op de i. Het zal niet lang meer duren of de nieuwbouw van Het Molenpad (tussen het Damplein en De Zaagmolenstraat) gaat in verkoop. Het woningaanbod van Molenpad varieert van maisonnettes en stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla’s. De verkoop is in het voorjaar van 2018 gepland. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Geef dan je NAW-gegevens door bij één van de woningtypen van Molenpad. 

>> Bekijk alvast de beschikbare informatie over Molenpad

In voorbereiding

We zitten niet stil. Terwijl we bouwen en woningen in verkoop hebben, werken we nieuwe plannen verder uit. Rijnlandstraat  fase 2, Het Leytsche Hof, Damlaan en Schoorlaan komen eraan. Wil je meer weten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief over de Nieuwe Grachten Gordel, onder aan deze pagina.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?