Logo Logo

Planning Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel is eigenlijk zo nieuw niet meer. Er zijn al vele projecten ontwikkeld, verkocht en gebouwd. Ga maar eens kijken en zie met eigen ogen hoe mooi je woont in hartje Leidschendam.

Verkocht en gebouwd

Het Nieuwe Damplein, Landscheidingstraat, Plaspoelstraat fase 1 en 2, De Zaagmolen fase 1 en 2, de Tuinderijstraat en de Rijnlandstraat fase 1 zijn allemaal verkocht en gebouwd. Met deze projecten is de toon gezet. We doen wel een belofte: er komen nog veel mooie, nieuwe woningen bij.

In aanbouw

Op dit moment is de bouw van Plaspoelkade fase 1 gestart en volgt op korte termijn de bouw van Plaspoelkade fase 2. Er is nog één appartement in fase 2 beschikbaar.

>> Bekijk de beschikbare woning van fase 2

In verkoop

Wil je hier wonen? De 30 nieuwbouwwoningen van het Molenpad (tussen het Damplein en de Zaagmolenstraat) zijn nu in verkoop. Het woningaanbod varieert van maisonnettes en stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla’s. Heb je interesse? Neem dan contact op met één van de 3 verkopende makelaars en vraag naar de beschikbaarheid van de woningen.

>> Bekijk de woningen van Molenpad

Binnenkort in verkoop

De verwachting is dat we in de 1e helft van 2019 met de 22 herenhuizen van Schoorlaan in verkoop gaan. Wil je meer weten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief over de Schoorlaan.

In voorbereiding

We zitten niet stil. Terwijl we bouwen en woningen in verkoop hebben, werken we nieuwe plannen verder uit. Rijnlandstraat fase 2, Het Leytsche Hof en Damlaan komen eraan. Wil je meer weten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief over de Nieuwe Grachten Gordel, onderaan deze pagina.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.