De wijken in de Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel is volop in ontwikkeling. Diverse wijken zijn al gebouwd en bewoond, andere zijn in aanbouw, in verkoop of in ontwikkeling.

image alt

Leytsche Hof

Leytsche Hof is de nieuwste wijk in de Nieuwe Grachtengordel. Moderne architectuur, luxueuze uitstraling en klimaatneutrale daktuin en een eigen parkeerplaats. Klinkt toch fantastisch? Zoek jij een huis in Leidschendam en lijkt het je fijn om in het centrum te wonen, zodat je zo overal naartoe loopt? Laat je dan verleiden door het gevarieerde woningaanbod en de luxe afwerking van Leytsche Hof.

Bekijk Leytsche Hof
image alt

Schoorlaan

De Nieuwe Schoorlaan zal jouw hart veroveren. De 22 herenhuizen hebben veel te bieden wat ruimte, zicht en ligging betreft. De woningen zijn modern vormgegeven en bovendien erg ruim. Er komen 2 type herenhuizen, een terraswoning en een tuinwoning. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 149 tot 208 m2. Dit is de Nieuwe Schoorlaan in een notendop.

>> Bekijk Schoorlaan

image alt

Molenpad

Op deze perfecte locatie staan 30 unieke maisonnettes, royale eengezinswoningen en klassieke herenhuizen. De architectuur is gevarieerd en gebaseerd op de historische panden langs de Vliet. Maar met een moderne twist. En ze voldoen aan onze hedendaagse eisen aan comfort. Alle woningen in de wijk Molenpad zijn verkocht en gebouwd.

>> Bekijk Molenpad

image alt

Plaspoelkade

Plaspoelkade is een heel bijzonder stukje Nieuwe Grachten Gordel. Hier woon je namelijk direct aan het water van de Plaspoelhaven. De pandsgewijze opzet geeft het gebied een ongekende allure. De rijk gedetailleerde en gevarieerde architectuur is duidelijk geïnspireerd op de historische gebouwen aan het water zoals in steden als Delft en Leiden. Alle woningen in de wijk Plaspoelkade zijn verkocht en gebouwd.

Hoe kom ik hier? Alles over de bereikbaarheid
De nieuwste wijk! Bekijk nieuwbouwplan Molenpad