Logo Logo

De wijken in de Nieuwe Grachten Gordel

De Nieuwe Grachten Gordel is volop in ontwikkeling. Diverse wijken zijn al gebouwd en bewoond, andere zijn in aanbouw, in verkoop of in ontwikkeling.

Molenpad

Het woningaanbod in Molenpad varieert van maisonnettes en stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla's. De verkoop van de 30 woningen in dit nieuwbouwproject is in volle gang. Heb je interesse? Neem dan contact op met één van de 3 verkopende makelaars en vraag naar de beschikbaarheid van de woningen.

>> Bekijk Molenpad

Schoorlaan

Aan de Schoorlaan is nog een onbebouwd stukje Leidschendam. Precies op deze mooie plek (midden in het centrum) komen komen 22 herenhuizen. Hier woon je aan de gracht in jouw unieke huis. Niet alleen in uiterlijk verschillen de nieuwbouwwoningen van elkaar, ook qua indeling en grootte. Klinkt dit interessant? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Schoorlaan en blijf op de hoogte!

>> Bekijk Schoorlaan

Plaspoelkade

Plaspoelkade is een heel bijzonder stukje Nieuwe Grachten Gordel. Hier woon je namelijk direct aan het water van de Plaspoelhaven. De pandsgewijze opzet geeft het gebied een ongekende allure. De rijk gedetailleerde en gevarieerde architectuur is duidelijk geïnspireerd op de historische gebouwen aan het water zoals in steden als Delft en Leiden.

>> Bekijk Plaspoelkade

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?